rododendrons

Als het even lukt en er geen lockdowns zijn gaan we zo rond 24 mei de rododendrons in museum Kröller Müller op de Hoge Veluwe bekijken. Eerlijk gezegd vind ik het bizar dat de gedachte aan lockdowns er nog steeds zijn en dat je er ergens rekening mee houdt dat het weer kan gebeuren. Maar goed, wij konden gaan en staan waar we wilden.
Hans had er een heel programma van gemaakt. We hadden een hotelbon gekregen die voor het einde van de maand op moest en daar weten wij wel raad mee.
Hij had kaartjes voor een bezichtiging van Radio Kootwijk geregeld. Dat was iets dat al een tijdje op ons verlanglijstje stond. Dus zondagmiddag waren we om 13.00 uur op het meeting point. Volg altijd de rijinstructies op van de boswachter want wij hadden de afslag gemist en dachten er wel op de borden te komen. Nou, we zijn uiteindelijk weer terug naar de snelweg gereden en naar het juiste afslagnummer gereden en vandaar de aanwijzingen minutieus opgevolgd. Het zoeken heeft ons drie kwartier gekost! Gelukkig waren we ruim op tijd van huis vetrokken.
Alles zat verder mee; het weer, de gids en de medebezoekers. Het was een mooie dag en ik heb mijn ogen uitgekeken want het is een markant gebouw en ontzettend leuk om er ook eens binnen te mogen kijken en de hele ontstaansgeschiedenis te horen.

En de rododendrons maar even in een aparte blog want anders worden het wel erg veel foto’s

Plaats een reactie